Szervíztanácsadó - Munkafelvevő

Magyar tulajdonú vállalkozás, amely több mint 25 éve tölt be meghatározó piaci szerepet a hazai gépjármű javítás- és kereskedelem területén keres, szervíztanácsadó - munkafelvevő munkakörbe, aktív vagy PASSZÍV, hallgatói jogviszonnyal rendelkező, gépész mérnöki (járműtechnika szakirány), járműmérnöki tanulmányokat folytató, végzés közelében álló, diákot.  

Biztonságtechnikai rajzoló gyakornok

Partnerünk több éves tapasztalattal rendelkezik biztonságtechnika szakterületén. Fő célkitűzésük, hogy magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtsanak a preventív védelem területén a tervezéstől a kivitelezésig. A cég lehetőséget biztosít most a felsőoktatásban tanuló biztonságtechnikai mérnök szakos hallgatók számára, hogy betekintést kapjanak a szakterületen elvégzendő magas szinvonalú munkába.

Partnerünkhöz olyan aktív vagy PASSZÍV, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező biztonságtechnikai mérnöki szakos hallgatókat keresünk, akik az alábbi feladatok elvégzésében jártasak:

Gyakornoki Program Autóipari Cégnél

Partnerünk a Wescast Hungary Autóipari Zrt. gyakornoki programot hirdet. A programra olyan, gépész-, biztonságtechnikai-, mechatronika-, villamosmérnöki vagy egyéb műszaki tanulmányokat folytató diákokat keresünk, akik szeretnének bepillantást nyerni a világ egyik legjelentősebb autóipari beszállítójának munkájába. A gyakornoki program során a hallgatók megismerkednek a cég teljes működésével, a gyártástól a tervezésig.

Oldalak