Belépés

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Regisztáció

Password will be generated and sent to your email address.

Több keresési lehetőségre van szüksége? Részletes keresés

Popular Categories

Összes kategória

Recent Candidates

Sorry, you do not have permission to browse resumes.

Resumes Spotlight

David ***** Business Planning

Merrifield 20 Ft /óra

About Me   Maecenas suscipit vel risus at ultrices. Etiam dui sapien, feugiat semper convallis ut, luctus vitae turpis. Nulla...

managementmarketing
Contact Candidate

Mike ******* Translation and Content Managment

Chicago 25 Ft /óra

Who I Am   Maecenas sit amet elementum est. Vivamus eget ornare neque. Mauris pretium libero felis. Curabitur pharetra ornare...

content managementeditingmanagementtranslation
Contact Candidate
 • Kollár Krisztián Ügyvezető igazgató


  "Cégünk szinte egyedüliként Magyarországon komplex autóipari gyártósorok tervezésével, és szimulációjával foglalkozik. A mérnöki tevékenység végzéséhez egy, a piacon nem elterjedt szoftvert használunk. Ezért kicsit bizonytalanul kezdtük el az együttműködést a TopiWork Iskolaszövetkezet csapatával. (tovább…) EBZU Kft.

 • Istovics Rita Egységvezető


  A Magyar Suzuki Zrt. több mint három évtizede Magyarország egyik jelentős munkáltatója, számos diáknak kínál gyakorlati lehetőséget különböző területeken. 2016-ban kezdtük meg a közös munkát a TopiWork Iskolaszövetkezettel és a több éves együttműködésünk során nagyon rugalmas hozzáállást tapasztaltunk. (tovább…) Magyar Suzuki Zrt.

 • Papp Anett Operációs Igazgató


  „A mai rendkívül nehéz munkaerőpiaci helyzetben egy megnyugtató megoldásra találtunk a TopiWork Iskolaszövetkezetben. Mindig megbízható és jó jelölteket kapunk és nagyon rövid átfutási idővel intézik az adminisztrációt, ezzel lehetővé teszik, hogy a munkaerőhiányt mi is gyorsan orvosoljuk. “ KLÍMA Centrum Kft.

 • a a


  „A TopiWork munkaerői mindig nagyon szimpatikus, talpraesett diákok voltak. Ez nagyrészt az előszűrésnek köszönhető, melynek terhét levette vállunkról az Iskolaszövetkezet. A jövőben is szívesen dolgozunk velük.”   Neovia Logistics Kft.

Start Building Your Own Job Board Now Get Started

Recent Posts