EBZU Kft.

Kollár Krisztián
Ügyvezető igazgató


„Cégünk szinte egyedüliként Magyarországon komplex autóipari gyártósorok tervezésével, és szimulációjával foglalkozik. A mérnöki tevékenység végzéséhez egy, a piacon nem elterjedt szoftvert használunk. Ezért kicsit bizonytalanul kezdtük el az együttműködést a TopiWork Iskolaszövetkezet csapatával. Félelmeink alaptalanok voltak, és bátran állíthatom, az egyik legjobb döntés volt, hogy őket választottunk.

Az elmúlt 4 év kooperációja során az elvárásainknak megfelelő, előszűrt és egyedi szolgáltatásként, tudásteszt alapján szelektált diákokat közvetítettek számunkra. Az ifjú munkavállalók visszajelzései alapján, gördülékeny ügymenet útján kerültek el hozzánk és ezt a szolgáltatást a nálunk töltött idő alatt is biztosították számukra.

Az együttműködés olyannyira jól zajlik, hogy számos diák már diplomával és a nálunk szerzett gyakorlati tudással felvértezve kezdte el kamatoztatni az egyedi kompetenciáikat, mint kezdő munkavállaló.

Biztosan állíthatom, mind a munkaadóknak, mind a kiközvetített kollégáknak óriási előnyt jelent a kínálat és kereslet TopiWork általi összekapcsolása. Lényegesen leegyszerűsödik a fiatalok munkaerőpiacra való bekerülése, ezzel mindkét fél sikerét elősegítve.

Ezúton is köszönöm az egész TopiWork csapatának, számítunk rátok a jövőben is!”