Milyen is a fesztiválos meló?

Nyári munkát szeretnél, de félsz, hogy akkor lemaradsz a fesztiválokról? Velünk összekötheted a kettőt, és még a belépőre sem kell költened. Idén nyáron is három helyszínen lesz lehetőség fesztiválos munkákra jelentkezni. 2024-ben a Balaton Sound, a Strand és a Sziget fesztivál várja csapatába a lelkes, bulizni vágyó, de felelősségteljes fiatalokat helyszíni koordinátori pozícióra.

Munkádért cserébe (természetesen a fizetés mellett) fesztivál- és kemping bérletet kapsz, valamint a Balaton Sound és a Strand fesztivál még napi kétszeri étkezést is biztosít számodra. Neked csak a jó kedvedet kell magaddal hoznod!

A munkavégzés alapvetően két 12 órás műszakra bontható. Nappalis koordinátorként számos színes programmal találkozhatsz. Ugyan a hőséggel meg kell küzdened, de cserébe az egész estéd magadnak oszthatod be, így biztosan nem maradsz le kedvenc fellépődről, és csatlakozhatsz baráti társaságodhoz is. Ha az éjszakai műszakban találod magad se ijedj meg, hiszen hajnalig hallgathatod a világhírű koncerteket, nappal kedvedre strandolhatsz és járhatod be az egész fesztivál területét.

 Ugyan mi is azt szeretnénk, hogy jól érezd magad és élvezd az ott léted, de ne felejtsd el, hogy dolgozol is mellette. Ne akkor csapd szét magad a legjobban, amikor tudod, hogy pár óra múlva kezdődik a műszakod, a túlzásba vitt bulizás miatt könnyen a kerítés túloldalán találhatod magad.

Egy életre szóló élmény vár rád, tele lehetőségekkel. De ha egyedül mennél sem kell félned, a csapatban biztosan egy összetartó közösségben találod magad, ahol bármikor bárkire számíthatsz.

Meg lesz mindened, ami egy szuper fesztiválhoz kell: társaság, buli, pénz!

Ha érdekel a a pozíció, ITT tudsz több információhoz jutni, akár jelentkezni.