OBO BETTERMANN Hungary Kft.

Ismét találkozhattunk egyik kiemelt partnerünkkel a II. Bánki Szakmai Napon.

A TopiWork Iskolaszövetkezet és az OBO BETTERMANN Hungary Kft. közötti partneri kapcsolat egy remek példa arra, hogyan lehet a diákmunkát biztosítani, miközben a vállalatok is hasznosíthatják a diákok tapasztalatát és szaktudását.

Az OBO BETTERMANN Hungary Kft. egy német tulajdonú, villamossági termékeket gyártó vállalat, amely magas minőségű és innovatív megoldásokkal szolgál az épületvillamossági szektorban.

A TopiWork Iskolaszövetkezet lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy gyakornoki munkát végezzenek tanulmányaik mellett, és szakmai tapasztalatot szerezzenek. Az OBO BETTERMANN Hungary Kft. és a TopiWork Iskolaszövetkezet közötti együttműködés révén a diákok olyan munkákat végezhetnek, amely nagyban elősegíti szakmai és emberi tulajdonságaik fejlődését.

Ez a partneri kapcsolat tehát mindkét fél számára előnyös, hiszen a diákok szakmai tapasztalatot szereznek és megélhetést biztosítanak számukra, míg az OBO BETTERMANN Hungary Kft. a diákok tapasztalatát hasznosíthatja és segítheti a munkáját a hatékonyabb működésben.